Proton Iriz

Informasi Kereta Proton Iriz

Bayaran Bulanan Kereta Proton Iriz

*Harga OTR adalah dengan insurans

Harga Proton Iriz 2023 Mengikut Varian

harga-proton-iriz-2023-varian-standard-cvt

Harga Proton Iriz (1.3L Standard CVT)

harga-proton-iriz-2023-varian-executive-cvt

Harga Proton Saga (1.6L Executive CVT)

harga-proton-iriz-2023-varian-active-cvt

Harga Proton Iriz (1.6L Active CVT)

Harga Proton Saga (1.3L Premium S AT)

*Tertakluk kepada terma dan syarat

Hubungi Saya

Anda berminat dengan kereta Proton Iriz ni? Jom hubungi Fikri sekarang.

Picture of Mohd Fikri Haziq
Mohd Fikri Haziq

+60 17-794 5876

Bekerja Kerajaan:

Bekerja Swasta:

Bekerja Sendiri/ Peniaga Enterprise:

Skim Graduan:

Pelajar:

Proton Iriz

Minat Kereta Proton Tapi Suka Yang Hatcback? Proton Iriz lah Jawapannya

Proton Iriz adalah sebuah model kereta buat peminat-peminat hatchback di luar sana, yang mana suka kan design kereta yang kecil molek, tak terlalu panjang dan tetap tampak gah bila memandunya.

Dah Tengok Harga Proton Iriz 2023?

Jom terus deal dengan Fikri kita kasi sampai jadi!

Tuan puan berminat nak dapatkan kereta Proton iriz ni? Jom hubungi Fikri sekarang untuk saya bantu. Saya akan bantu tuan puan beli kereta Proton Iriz baru tanpa kita perlu bersemuka pun! Datang showroom pun tak perlu!

Interest Rate Rendah

Fikri ada connection yang ngam dengan banker. Jadi boleh bantu ejas.

Trusted Sales Agent

Fikri adalah seorang penasihat jualan Proton yang sah.

Technical Advice

Fikri amat berpengalaman mengenai hal perihal kereta Proton, jadi tanya jer saya.

24/7 Online

Website jualan Fikri sentiasa on 24/7. Kalau Fikri belum tidur, Fikri akan attend kepada anda.

Apa Kata Pengguna?

Jom lihat apa yang pengguna Proton Iriz lain kongsikan.

Ada Sebarang Soalan? Whatsapp Fikri