Proton X50

Informasi Kereta Proton X50

Bayaran Kereta Proton X50 Bulanan

*Harga OTR adalah dengan insurans

Harga Kereta Proton X50 Mengikut Varian

harga-kereta-proton-x50-varian-standard

Harga Proton X50 (1.5T Standard)

harga-kereta-proton-x50-varian-executive

Harga Proton X50 (1.5T Executive)

harga-kereta-proton-x50-varian-premium

Harga Proton X50 (1.5T Premium)

Harga Proton X50 (1.5T TGDI Flagship)

Dari RM908 / sebulan

*Tertakluk kepada terma dan syarat

Hubungi Saya

Anda berminat dengan kereta Proton X50 ni? Jom hubungi Fikri sekarang.

Picture of Mohd Fikri Haziq
Mohd Fikri Haziq

+60 17-794 5876

Bekerja Kerajaan:

Bekerja Swasta:

Bekerja Sendiri/ Peniaga Enterprise:

Skim Graduan:

Pelajar:

Proton X50

SUV + Kompak + Bergaya = Itulah Kehebatan Proton X50 Ni

Tuan puan nak cari kereta jenis SUV tapi taknak besar-besar sangat? Then jawapan dia Proton X50 ni lah. Proton X50 ada semua ciri-ciri kereta mewah SUV yang anda mahukan tapi dalam design yang ‘perfect’ bak kata orang putih.

Dah Tengok Harga Kereta Proton X50?

Jom terus deal dengan Fikri kita kasi sampai jadi!

Tuan puan berminat nak dapatkan kereta Proton X50 ni? Jom hubungi Fikri sekarang untuk saya bantu. Saya akan bantu tuan puan beli kereta Proton X50 baru tanpa kita perlu bersemuka pun! Datang showroom pun tak perlu!

Interest Rate Rendah

Fikri ada connection yang ngam dengan banker. Jadi boleh bantu ejas.

Trusted Sales Agent

Fikri adalah seorang penasihat jualan Proton yang sah.

Technical Advice

Fikri amat berpengalaman mengenai hal perihal kereta Proton, jadi tanya jer saya.

24/7 Online

Website jualan Fikri sentiasa on 24/7. Kalau Fikri belum tidur, Fikri akan attend kepada anda.

Apa Kata Pengguna?

Jom lihat apa yang pengguna Proton X50 lain kongsikan.

Ada Sebarang Soalan? Whatsapp Fikri