Galeri

Jika tuan puan tengah nak carik kereta feveret Proton masing-masing, jom deal dengan Fikri. Saya akan bantu dari A to Z tanpa anda perlu menjejakkan kaki ke showroom pun. Time amek kereta jer baru datang.

Jom Beli Kereta Proton baru

Tengah carik kereta Proton baru anda?

Jika tak mudah, maknanya tuan puan bukan deal dengan Fikri lah tu 😉. Saya sebagai penasihat jualan Proton yang sah akan bantu memudahkan urusan anda untuk nak beli kereta Proton baru!

Kita hanya perlu deal melalui Whatsapp jer, dah boleh pakai kereta Proton baru dah. Tak perlu bersemuka, tak perlu nak datang showroom bagai, dan tak perlu buat document-document yang pelik-pelik. Semuanya Fikri uruskan!

Adakah Anda Next Customer Yang Fikri Nantikan?

Sangat senang proses mohon loan kereta Proton dengan Fikri. Hantar document simple untuk Fikri check dan apply. Senang bukan?

Ada Sebarang Soalan? Whatsapp Fikri