FAQ

Soalan Kebiasaan Customer

Soalan Lazim

Anda ada pertanyaan? Apa kata jom tengok dulu di ruangan FAQ (frequently asked questions) laman web ni.

Ya, kami mempunyai pusat servis yang dikendalikan oleh juruteknik bertauliah yang boleh melakukan penyelenggaraan dan pembaikan rutin pada kereta anda. Kami juga menawarkan pilihan perkhidmatan ekspres untuk pembaikan kecil dan penukaran minyak.

Anda copy ic depan & belakang, copy lesen memandu, 3 atau 6 bulan slip gaji terkini, 3 atau 6 bulan penyata bank terkini, 3 bulan penyata KWSP terkini (online) dan borang EA terkini (jika ada) . Bagi mereka yang bekerja sendiri/berniaga, anda memerlukan copy ic depan & belakang, copy lesen memandu, SSM company/berniaga full page, 6 atau 12 bulan penyata bank terkini dan borang cukai pendapatan.

Ya, kami bekerjasama dengan pelbagai institusi kewangan (bank) untuk menyediakan pilihan pembiayaan untuk pelanggan kami. Kami boleh membantu anda mencari pinjaman yang sesuai dengan kadar faedah yang kompetitif dan pembayaran bulanan yang boleh diurus, serta pinjamaan berlandaskan Islamik.

Jika anda mempunyai sebarang masalah dengan kereta anda, anda cuma perlu hubungi pusat servis Proton kami dan kami akan bekerjasama dengan anda untuk menyelesaikan masalah yang anda hadapi secepat dan secekap mungkin.

Berminat nak tengok kereta depan-depan?

Jom, kalau tuan puan ada masa jom kita set time untuk Fikri bantu buat tour secara PERCUMA dekat showroom kami. Tuan puan boleh tengok depan-depan model kereta Proton yang berminat. Nak test drive pun boleh! Kita boleh terus buat permohonan kereta tuan puan on the spot! Document apa semua kemudian kita boleh uruskan, no problem!

Blog Post Terbaru

Latest Blog Post

Fikri sentiasa cuba untuk berkongsi sedikit sebanyak coretan bermanfaat buat customer Fikri supaya dapat diamalkan. Jom baca apa yang terbaru.

Jom Pandu Uji Sekarang Kereta Proton Idaman Anda!

Hubungi saya sekarang untuk pandu uji secara PERCUMA kereta proton idaman anda. Jom Fikri bantu dapatkan kereta Proton yang anda nak dari A to Z, semua Fikri handle!

Ada Sebarang Soalan? Whatsapp Fikri